Healthy Sugarfree Bananabread With Nuts
Yum bananabread! I'm going to show you how I make it! gluten-, lactose-, sugar- and guiltfree! You probably have the ingredients at home, and it's also quick to make.
Yum bananenbrood! Ik ga je laten zien hoe ik het maak. Het is gluten-, lactose-, suiker- en schuldgevoelvrij! Je hebt hoogstwaarschijnlijk alle ingrediënten al thuis liggen en het is snel om te maken.
Ingredients :
- 3 (ripe) bananas ~ 3 (rijpe) bananen
- 3 eggs ~ 2 eieren
- 100 grams almondflour ~ 100 gram amandelmeel
- 50 grams oatflour ~ 50 gram havermoutmeel (put it in a food processor till flour, instead of almondflour and oats you can use regular flour, but it wont be glutenfree anymore) ~ (doe het in een keukenmachine en verpulver tot meel, inplaats van amandelmeel en havermout kun je normale bloem gebruiken, maar dan is het niet meer glutenvrij)
- 1 1/2 tsp baking powder ~ 1 1/2 theelepel bakpoeder
- any kind of nuts that you want ( I used almonds and walnuts) ~ Noten die je wilt gebruiken (ik heb amandelen en walnoten gebruikt)
- pinch of salt ~ mespuntje zout
- Preheat oven 175 degrees celsius ~ Verwarm je oven voor op 175 graden celcius
- Mash your bananas ~ Pureer je bananen
- Beat the eggs and add salt, combine it with bananapuree ~ klop eieren en voeg zout toe. Combineer dit met het bananenpuree.
- Add the flour and stirr well ~ Voeg het bloem toe en roer het goed door
- Add baking powder and the nuts of your choice ~ Voeg bakpoeder en noten toe
- Pour into a caketin ~ Giet het in een cakevorm
- Bake for about 45/50 minutes, if the top burns too quickly, cover it with a bakingsheet or aluminumfoil. Bake until goldenbrown or if you insert a toothpick and it comes out clean. ~ Bak voor 45/50 minuten, als de bovenkant te snel bruin wordt, plaats er dan aluminum folie of bakpapier overheen ~ Bak totdat het goudbruin is of totdat je een sateprikker insteekt en het komt er schoon uit.
Labels: bananabread, bananabread with nuts, delicious, glutenfree, guiltfree, healthy, healthy bananabread, healthy recipe, lactosefree, quick to make, recipe, sugarfree
Older Post | Newer Post
|
Healthy Sugarfree Bananabread With Nuts
Yum bananabread! I'm going to show you how I make it! gluten-, lactose-, sugar- and guiltfree! You probably have the ingredients at home, and it's also quick to make.
Yum bananenbrood! Ik ga je laten zien hoe ik het maak. Het is gluten-, lactose-, suiker- en schuldgevoelvrij! Je hebt hoogstwaarschijnlijk alle ingrediënten al thuis liggen en het is snel om te maken.
Ingredients :
- 3 (ripe) bananas ~ 3 (rijpe) bananen
- 3 eggs ~ 2 eieren
- 100 grams almondflour ~ 100 gram amandelmeel
- 50 grams oatflour ~ 50 gram havermoutmeel (put it in a food processor till flour, instead of almondflour and oats you can use regular flour, but it wont be glutenfree anymore) ~ (doe het in een keukenmachine en verpulver tot meel, inplaats van amandelmeel en havermout kun je normale bloem gebruiken, maar dan is het niet meer glutenvrij)
- 1 1/2 tsp baking powder ~ 1 1/2 theelepel bakpoeder
- any kind of nuts that you want ( I used almonds and walnuts) ~ Noten die je wilt gebruiken (ik heb amandelen en walnoten gebruikt)
- pinch of salt ~ mespuntje zout
- Preheat oven 175 degrees celsius ~ Verwarm je oven voor op 175 graden celcius
- Mash your bananas ~ Pureer je bananen
- Beat the eggs and add salt, combine it with bananapuree ~ klop eieren en voeg zout toe. Combineer dit met het bananenpuree.
- Add the flour and stirr well ~ Voeg het bloem toe en roer het goed door
- Add baking powder and the nuts of your choice ~ Voeg bakpoeder en noten toe
- Pour into a caketin ~ Giet het in een cakevorm
- Bake for about 45/50 minutes, if the top burns too quickly, cover it with a bakingsheet or aluminumfoil. Bake until goldenbrown or if you insert a toothpick and it comes out clean. ~ Bak voor 45/50 minuten, als de bovenkant te snel bruin wordt, plaats er dan aluminum folie of bakpapier overheen ~ Bak totdat het goudbruin is of totdat je een sateprikker insteekt en het komt er schoon uit.
Labels: bananabread, bananabread with nuts, delicious, glutenfree, guiltfree, healthy, healthy bananabread, healthy recipe, lactosefree, quick to make, recipe, sugarfree
Older Post | Newer Post
|
Healthy Sugarfree Bananabread With Nuts
Yum bananabread! I'm going to show you how I make it! gluten-, lactose-, sugar- and guiltfree! You probably have the ingredients at home, and it's also quick to make.
Yum bananenbrood! Ik ga je laten zien hoe ik het maak. Het is gluten-, lactose-, suiker- en schuldgevoelvrij! Je hebt hoogstwaarschijnlijk alle ingrediënten al thuis liggen en het is snel om te maken.
Ingredients :
- 3 (ripe) bananas ~ 3 (rijpe) bananen
- 3 eggs ~ 2 eieren
- 100 grams almondflour ~ 100 gram amandelmeel
- 50 grams oatflour ~ 50 gram havermoutmeel (put it in a food processor till flour, instead of almondflour and oats you can use regular flour, but it wont be glutenfree anymore) ~ (doe het in een keukenmachine en verpulver tot meel, inplaats van amandelmeel en havermout kun je normale bloem gebruiken, maar dan is het niet meer glutenvrij)
- 1 1/2 tsp baking powder ~ 1 1/2 theelepel bakpoeder
- any kind of nuts that you want ( I used almonds and walnuts) ~ Noten die je wilt gebruiken (ik heb amandelen en walnoten gebruikt)
- pinch of salt ~ mespuntje zout
- Preheat oven 175 degrees celsius ~ Verwarm je oven voor op 175 graden celcius
- Mash your bananas ~ Pureer je bananen
- Beat the eggs and add salt, combine it with bananapuree ~ klop eieren en voeg zout toe. Combineer dit met het bananenpuree.
- Add the flour and stirr well ~ Voeg het bloem toe en roer het goed door
- Add baking powder and the nuts of your choice ~ Voeg bakpoeder en noten toe
- Pour into a caketin ~ Giet het in een cakevorm
- Bake for about 45/50 minutes, if the top burns too quickly, cover it with a bakingsheet or aluminumfoil. Bake until goldenbrown or if you insert a toothpick and it comes out clean. ~ Bak voor 45/50 minuten, als de bovenkant te snel bruin wordt, plaats er dan aluminum folie of bakpapier overheen ~ Bak totdat het goudbruin is of totdat je een sateprikker insteekt en het komt er schoon uit.
Labels: bananabread, bananabread with nuts, delicious, glutenfree, guiltfree, healthy, healthy bananabread, healthy recipe, lactosefree, quick to make, recipe, sugarfree
Older Post | Newer Post
|
Healthy Sugarfree Bananabread With Nuts
Yum bananabread! I'm going to show you how I make it! gluten-, lactose-, sugar- and guiltfree! You probably have the ingredients at home, and it's also quick to make.
Yum bananenbrood! Ik ga je laten zien hoe ik het maak. Het is gluten-, lactose-, suiker- en schuldgevoelvrij! Je hebt hoogstwaarschijnlijk alle ingrediënten al thuis liggen en het is snel om te maken.
Ingredients :
- 3 (ripe) bananas ~ 3 (rijpe) bananen
- 3 eggs ~ 2 eieren
- 100 grams almondflour ~ 100 gram amandelmeel
- 50 grams oatflour ~ 50 gram havermoutmeel (put it in a food processor till flour, instead of almondflour and oats you can use regular flour, but it wont be glutenfree anymore) ~ (doe het in een keukenmachine en verpulver tot meel, inplaats van amandelmeel en havermout kun je normale bloem gebruiken, maar dan is het niet meer glutenvrij)
- 1 1/2 tsp baking powder ~ 1 1/2 theelepel bakpoeder
- any kind of nuts that you want ( I used almonds and walnuts) ~ Noten die je wilt gebruiken (ik heb amandelen en walnoten gebruikt)
- pinch of salt ~ mespuntje zout
- Preheat oven 175 degrees celsius ~ Verwarm je oven voor op 175 graden celcius
- Mash your bananas ~ Pureer je bananen
- Beat the eggs and add salt, combine it with bananapuree ~ klop eieren en voeg zout toe. Combineer dit met het bananenpuree.
- Add the flour and stirr well ~ Voeg het bloem toe en roer het goed door
- Add baking powder and the nuts of your choice ~ Voeg bakpoeder en noten toe
- Pour into a caketin ~ Giet het in een cakevorm
- Bake for about 45/50 minutes, if the top burns too quickly, cover it with a bakingsheet or aluminumfoil. Bake until goldenbrown or if you insert a toothpick and it comes out clean. ~ Bak voor 45/50 minuten, als de bovenkant te snel bruin wordt, plaats er dan aluminum folie of bakpapier overheen ~ Bak totdat het goudbruin is of totdat je een sateprikker insteekt en het komt er schoon uit.
Labels: bananabread, bananabread with nuts, delicious, glutenfree, guiltfree, healthy, healthy bananabread, healthy recipe, lactosefree, quick to make, recipe, sugarfree
Older Post | Newer Post
|
The start of JiazzLife
How it began ;
Hey! My name is Jiamin, I’m the owner of this blog
I loved to read blogs when I was a little mischievous girl.
I secretly wanted, when I'm grown up, be a blogger
One day, I decided to follow my dreams and took the first step
I’m crazy about Do It Yourself’s/HowTo’s, food –read : baking -,
gadgets and so on! I also love trying out new stuff
I post every monday, the blogposts are in English
My blog is the place where I can share all my passion and experiences
|
Copyright
Copyright JiazzLife 2014
|
|
Rules
Spam will be blocked
Hate comments will be blocked
Be kind
Tag me when you make something :D
That's it :)
|
|
Post a Comment
Hi! If you have any question or just want to comment, you can leave them here! I love all your comments! x
Hoi! Als je een vraag hebt, of je wilt iets zeggen, dan kan je dat hier doen! Ik vind al jullie reacties zo leuk! x